Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szaszłyki są tak smaczne, że w trakcie jedzenia chce się je jeść i jeść i to bez pieczywa....................SMACZNEGO!!!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 849
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 89
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 145
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2645
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2169
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 849
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 89
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 145
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2645
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2169
Składniki
z podanych składników przygotować marynatę i włożyć do niej umytą, osuszoną pierś, dobrze zamoczyć i schować do lodówki najlepiej na całą noc
pierś wyjąć z marynaty i pokroić na kawałeczki odpowiednie do szaszłyka, pokroić cukinię, cebule, boczek wędzony, ogórki kiszone
na patyczki nadziewać pierś, cebule,boczek,ogórki, cukinie do wyczerpania składników
szaszłyki ułożyć na srebrnej folii na blaszce z piekarnika, posmarować resztą marynaty dobrze, piekarnik ustawić na grill duża powierzchnia, 2 poziom, 230 C i grillować z 30-40 minut, można obrócić szaszłyki z 2 razy