Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 128
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 167
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 128
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 167
Składniki
1. na rozgrzanym maśle poddusić pokrojoną cebulę, pora i czosnek, dodać ryż, smażyć chwile na małym ogniu, wlać 1/2 szkl gorącego bulionu, gotować na malutkim ogniu, jak płyn odparuje dolać kolejna porcję bulionu, 2. fasolkę ugotowac w osolonej wodzie, odcedzić, pokroić na mniejsze kawałki, 3. jak ryż bedzie miękki, dodac pokrojone paluszki krabowe, fasolkę oraz serek, dokładnie wymieszać, doprawic do smaku, smacznego