Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i smaczne danie na obiad.
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12019
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1171
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 26
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 36
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1000
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 31
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12019
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1171
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 26
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 36
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1000
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 31
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, marchew, pora i pieczarki obrać i pokroić w kostkę razem z kiełbasą. W rondlu rozgrzać olej, wsypać pokrojone składniki i smażyć przez 5 minut. Następnie wsypać ryż i smażyć kolejne 5 minut. Całość zalać 4 szklankami gorącej wody, przyprawić do smaku i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut do miękkości ryżu. Pod koniec gotowania dodać posiekane świeże zioła i dusić do odparowania wody. Przełożyć do żaroodpornego naczynia i pod przykryciem zapiec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 10 minut aby risotto nabrało aromatu.