Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonala nawet bez okazji :)
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 51
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 36
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 27
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 51
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 36
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 27
Składniki
piers rozkroic podklepac ,wylozyc na calej powierzchni gotowy szpinak.Na krawedzi piersi (od siebie)poluz plaster boczku ,na ktorym uluz suszone pomidory.Wszystko zawin i piecz w foli aluminiowej ok 20 min,albo obsmaz i piecz bez foji. Szpinak: pokroic cebule w kostke,czosnek w cienkie plastry.Smaz na masle do lekkiego zezlocenia,dodaj ugotowany wczesniej szpinak(gotuj szpinak w wodzie z sola i cukrem przez pare min) zalej slodka smietana (moze byc 12%) dopraw wegeta i dus do zredukowania sie smietany.