Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przygotowaniu, oto przepis dla Ciebie. Roladki ze schabu z pieczarkami, pasujące niemal z każdym dodatkiem, a ich smak rozpływa się w ustach.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 185
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 613
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 70
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1578
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 185
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 613
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 70
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1578
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. 3. Pietruszkę, marchew obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach, warzywa dodaję do cebuli. 4. Następnie dodaję pokrojone drobno pieczarki, smażę około 10 minut, doprawiam pieprzem, solą oraz musztardą.
5. Farsz nakładam na każdy plaster mięsa.
6. Mięso zwijam w roladki, panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 7. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
8. Gotowe, podaję z ziemniakami oraz surówką. 9. Smacznego.