Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Symfonia smaku i aromatu, super obiadowe dania.
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 45
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 33
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 18
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 204
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 45
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 33
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 18
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 204
Składniki
Filet umyć , przekroić na połowę, lekko rozbić, doprawić solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka. Pieczarki obrać, pokroić. Na patelni rozpuścić masło, wrzucić pieczarki, usmażyć. Na porcji fileta ułożyć pieczarki oraz suszone pomidory.
Zwinąć w roladę, spiąć wykałaczką. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Koperek umyć, ściąć na drobno, wymieszać z serkiem oraz śmietaną i ziołami polskimi, zalać roladki.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 25 minut. Podawać z ziemniakami oraz surówką.