Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sandacz to bardzo delikatna ryba, dlatego w jej przygotowaniu zdecydowanie góruje prostota. Wystarczy odrobina przypraw, świeże zioła i mamy dietetyczne, zdrowe, lekkie i bardzo smaczne danie. Zapraszam :)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 109
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 228
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2248
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 401
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 271
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 109
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 228
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2248
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 401
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 271
Składniki
Koperek i natkę pietruszki umyć osuszyć i drobno posiekać. Filet z sandacza delikatnie umyć i osuszyć, następnie dosyć mocno posolić, doprawić pieprzem i posypać ziołami. Tak przygotowaną rybę włożyć do naczynia, w którym będziemy gotować na parze, dodać cytrynę i masło. Gotować na parze przez ok. 15.
Smacznego