Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pożywne danie, które robi się samo. Wszystkie składniki wkładamy do garnka lub brytfanki i dusimy pod przykryciem.
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 58
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 56
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 56
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 58
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 56
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 56
Składniki
Cebulę siekamy. Grzyby kroimy w paski. Ziemniaki kroimy na większe kawałki. Czosnek rozgniatamy. Pomidory sparzamy, usuwamy skórkę, kroimy w kostkę. Skrzydełka lekko oprószamy solą i pieprzem. Na rozgrzanym tłuszczu lekko szklimy cebulę z czosnkiem. Dodajemy grzyby, ziemniaki, groszek, pomidory i mięso. Dolewamy bulion wymieszany z przyprawą, mieszamy i dusimy pod przykryciem około 40 min. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.