Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do ziemniaczków , lub jako sałatka.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 228
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 228
Składniki
Jajka gotuję na twardo, obieram i kroję na 8 części. Cebulę obieram i drobno siekam w kostkę. Filety ze śledzia kroję w paski około 1 cm. Szczypiorek drobno siekam.Wszystkie składniki umieszczam w misce.
Musztardę dokładnie mieszam ze śmietaną , wlewam do miski ze składnikami . Starannie mieszam i odstawiam na chwilkę.