Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 38
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1853
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1770
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 38
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1853
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1770
Składniki
Kanie oczyścić, lekko spłukać wodą i osuszyć na ręczniku papierowym. Jajka rozmącić i doprawić solą oraz pieprzem. Kapelusze kani obtaczamy w jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju przez kilka minut z każdej strony do ładnego zarumieniania. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Dla mnie najlepsze ze świeżym pieczywem Smacznego!