Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka,pyszna i bardzo zdrowa:)
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 171
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 186
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 171
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 186
Składniki
Jajka ugotować na twardo.Cebulę oczyścić i pokroić razem ze szczypiorkiem w plasterki.Ogórka umyć i pokroić w półplasterki.Pomidory obrać ze skórki i pokroić w ósemki.Cebulę,ogórka i pomidory wymieszać z majonezem,przyprawić do smaku solą i sokiem z cytryny.Ułożyć na liściach sałaty i udekorować każdą porcję pokrojonymi jajkami.Smacznego.