Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 130
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 172
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 130
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 172
Składniki
Sałatę oczyścić z wierzchnich uszkodzonych liści,umyć,odsączyć i porwać na małe kawałki.Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do kefiru,następnie wymieszać kefir z serkiem,posolić i tak przygotowany sos odstawić.
Jajka ugotować na twardo.Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki.Koperek posiekać.
Do salaterki włożyć sałatę a na nią plasterki rzodkiewek.Posypać koperkiem i polać przygotowanym sosem.Na wierzchu udekorować posiekanymi jajkami.