Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale sprawdzą się warzywne szaszłyki. Dodaj do nich kolorowe papryki, cukinię, a także czerwoną i białą cebulę. Wszystko wystarczy posmarować marynatą na bazie oleju roślinnego i ulubionych przypraw. Zdrowa opcja z rusztu gotowa.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 149
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 83
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 180
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 27
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 42
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 149
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 83
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 180
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 27
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 42
Składniki
Wszystkie warzywa umyj, następnie pokrój cukinię i cebule w plastry, a paprykę w dosyć duże kwadraty.
Nadziej warzywa naprzemiennie na patyczki do grilla, aż do wykorzystania wszystkich składników.
W miseczce przygotuj marynatę, do oliwy lub oleju wsyp paprykę słodką, wędzoną, czosnek, sól i pieprz wszystko wymieszaj. Posmaruj dokładnie szaszłyki, odstaw na kilka minut.
Grilluj warzywa na małym ogniu przez około pół godziny co jakiś czas przekręcając szaszłyki.