Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tortilla z fasolą"
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 53
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 42
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 33
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 53
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 42
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 33
Składniki
Porcje 4, przygot. 40 min, cena 3,25 zł, kalorie 594 kcal.
Cebulę pokrój i zeszklij na oliwie. Wlej pół szklanki gorącej wody. Dodaj fasolę oraz pokrojoną kiełbasę. Włóż trochę koncentratu pomidorowego, pokrojoną papryczkę chili. Duś 30 minut. Przypraw.
Na plackach połóż sałatę, plasterek pomidora, farsz. Ser żółty oraz czerwony pokrój w paseczki, ułóż dekoracyjnie na farszu. Zwiń placki, owiń je serwetką i podaj.
<strong>Przepis przysłała Renata Pyzik z Tarnogóry</strong>Źródło: Bella Relaks