Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic smaczniejszego, jak młoda kapusta, którą przygotujemy w prosty, szybki sposób, a z dodatkiem mięsa drobiowego będzie smakować wyśmienicie
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 35
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4561
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 383
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 57
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 35
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4561
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 383
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 57
Składniki
1. Udka myję, doprawiam przyprawą Gyros, układam w woreczku do pieczenia, przekładam na blaszkę i piekę 35 minut w 180°C.
2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozpuszczonym maśle. 3. Kapustę drobno kroję, marchew obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach. Marchew, kapustę dodaję do cebuli, smażę. Następnie podlewam jedną szklanką wody, wsypuję Vegetę, majeranek, wlewam ocet, gotuję pięć minut i zagęszczam sos mąką rozrobioną w małej ilości wody.
4. Kapustę łączę z upieczonymi udkami. 5. Gotowe. 6. Smacznego.