Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Udka z farszem pieczarkowym"
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 21
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 21
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2678
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1122
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 21
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 21
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2678
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1122
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Jaworek z Mętkowa.
Pieczarki pokrój na plasterki, cebulę w drobną kostkę. Podsmaż na oleju, przypraw.
Udka oczyść, usuń kości, pozostawiając tylko najdłuższą kość na podudziu. Natrzyj przyprawami. W miejsce kości włóż pieczarki, zepnij wykałaczkami. Udka ułóż w formie, skrop olejem. Piecz ok. godziny w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie