Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś coś szybkiego na obiad, delikatne mięso z kurczaka połączone z warzywami w pikantnym, słodkim sosie.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, smażymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy solą oraz przyprawą do kurczaka.
2. Na drugiej dużej patelni smażymy obraną drobno pokrojoną cebulę oraz pokrojone w w słupki marchewki, pokrojoną w małe paseczki papryki i w małe różyczki brokuł. 3. Gdy warzywa są już miękkie solimy, wlewamy sos sojowy , ketchup, miód, doprawiamy chili. 4. Sos zagęszczamy mąką ziemniaczaną rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotujemy aż sos zgęstnieje i łączymy z mięsem.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.