Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbkę nie wszyscy lubią, ale na pewno nie powinni opierać się przed smakiem tej drobiowej. Taką też dziś polecam.
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 101
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12053
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1263
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 61
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 54
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1130
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 101
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12053
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1263
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 61
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 54
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1130
Składniki
Wątróbkę dobrze płuczemy i chwilę trzymamy na durszlaku,żeby ociekła z wody. Cebulę kroimy w kostkę i podduszamy na patelni, do momentu, aż trochę zmięknie. Dodajemy wątróbkę, nakrywamy i dusimy ok 15 min, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wrzucamy pokrojone w małe kawałki jabłko i jeszcze dusimy dalej po przykryciem ,aż jabłko dokładnie zmięknie i połączy się z cebulą. Podajemy z ziemniaczkami i surówką