Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dyniowo u mnie,dostałam dynię więc ją muszę wykorzystać.Można kombinować na masę sposobów,jest smaczna i zdrowa. Polecam ten przepis na pewno Wam posmakuje:)
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 5159
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 202
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 145
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1822
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 5159
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 202
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 145
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1822
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,dać na masło klarowane lub inny tłuszcz i zeszklić.Odłożyć na patelni na bok,a w puste miejsce dodać umytą i oczyszczoną wątróbkę. Na wierzchu położyć kawałki jabłek.Smażyć 10min.mieszając by się nie przypaliło. Po tym czasie dodać pokrojoną na cieńkie kawałeczki dynię i podsmażyć 7 min.
Dodać posiekaną natkę,skórkę z cytryny i doprawić do smaku pieprzem i solą.
Smacznego życzę!