Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest bardzo prosty, wystarczy pokroić wszystkie składniki i ugotować z aromatycznymi przyprawami. Pomysł na prosty obiad bez mięsa.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 879
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 105
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 879
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 105
Składniki
Paprykę, cebulę i ziemniaki kroimy w kostkę. Czosnek i marchewkę kroimy w plastry.
Pokrojone warzywa wsypujemy do garnka. Dodajemy odsączoną ciecierzycę i fasolę, puszkę mleka kokosowego oraz całe opakowanie przyprawy curry. Całość zalewamy 800 ml wody.
Potrawkę gotujemy przez 30 minut na średnim ogniu. W razie potrzeby doprawiamy sosem sojowym i erytrytolem. Smacznego!