Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 143
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 558
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1527
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 143
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 558
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1527
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą i pieprzem, rozbić dosyć cienko. Włożyć do rondelka, obłożyć posiekaną cebulą i zalać mlekiem, wstawić do lodówki na dwie godziny żeby mięso skruszało. Następnie kotlety osuszyć, posmarować chrzanem, położyć obrane jajko, zawinąć w kopertę i spiąć wykałaczkami. Gotowe roladki włożyć do rondelka, zalać rosołem i dusić na wolnym ogniu około godziny. Podawać do obiadu lub jako przekąskę. SMACZNEGO.