Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska carbonara proste i szybkie danie!
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 108
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1752
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 61
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4787
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 108
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1752
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 61
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4787
Składniki
Gotujemy makaron oraz podsmażamy boczek na patelni.
Gdy makaron się ugotuje odcedzamy makaron i wsypujemy z powrotem do garnka. Dodajemy usmażony boczek razem z tłuszczem z patelni. Wbijamy jajka i mieszamy do takiego ścięcia jajka jakie lubimy.
Żeby jajko się mocniej ścięło możemy włączyć gaz na mały płomień. Gdy włożymy danie do talerza, posypujemy parmezanem i gotowe! Smacznego