Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo aromatyczne, pyszne mięso
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1472
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5094
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4923
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1472
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5094
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4923
Składniki
1. mięso pokroić na dość grube plastry, rozgrzać smalec, obsmażyć mięso na rumiano, dodać pokrojoną cebulę i czosnek, podsmażyć, przełożyć do garnka, podlać gorącą wodą, posolić, dodać liść laurowy, dusić na małym ogniu, gdy mięso zmięknie dodać pokrojone w paski warzywa, dusić, dodać pokrojoną papryczkę chilli, 2. 1-2 łyżki mąki rozrobić w wodzie, zaprawić sos, doprawić do smaku, smacznego