Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i sycące danie na obiad.
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 32
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1844
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1766
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 32
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1844
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1766
Składniki
Wykonanie: Ugotować kapustę, następnie zaprawić zasmażką, sporządzoną z mąki i tłuszczu. Ziemniaki ugotować lub upiec i pokroić w plastry.
Cebulę drobno posiekać i przysmażyć z pokrojoną kiełbasą. W żaroodpornych miseczkach układać warstwami ziemniaki z przyprawami-cebulę z kiełbasą.
A kapustę na wierzch.
Na samą górę wbić po jednym jajku, posolić i posypać pieprzem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i zapiec przez około 15 minut aż jajka dobrze się zetną. Podawać w tych samych naczyniach posypane zieleniną.