Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i pyszna zapiekanka nawet na dwa dni. Z kurczakiem w przyprawie gyros i warzywami.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 155
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 547
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1497
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 155
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 547
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1497
Składniki
Makaron ugotuj al dente. Filety umyj, usuń zanieczyszczenia i pokrój w kostkę. Dodaj przyprawy oraz olej i wymieszaj. Włóż do lodówki na godzinę. Z papryk usuń gniazda nasienne, pokrój w kostkę. Czosnek i cebulę posiekaj. Mięso podsmaż na złoty kolor, dodaj warzywa i smaż ok. 5 minut na małym ogniu. Dodaj passatę, kukurydzę oraz pół porcji sera. Wymieszaj. Do natłuszczonej formy o średnicy 28cm włóż przygotowany farsz i posyp pozostałym serem. Zapiekaj 190°C i ok 20 minut. Przed podaniem połóż pomidorki i posyp natką pietruszki. Smacznego!