Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę pomysłu a wędlina ze świąt się przyda.
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 12
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1808
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 396
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1737
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 12
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1808
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 396
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1737
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować według opisu na opakowaniu, a cebulę posiekać i usmażyć na odrobinie tłuszczu. Wędlinę pokroić, przysmażyć przez chwilę z cebulą, wymieszać z ugotowaną kaszą, odsączonym groszkiem i przyprawami do smaku. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem, posypać bułka tartą, przełożyć potrawę i obłożyć plasterkami sera. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 20 minut do zrumienienia.