Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka jest pyszna i sycąca.
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 267
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1402
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6474
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 214
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 267
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1402
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6474
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 214
Składniki
Pieczarki kroimy i smażymy.Pierś kroimy w drobną kostkę i smażymy osobno.Układamy warstwami w żaroodpornym naczyniu(mogą być tylko dwie warstwy).
Zupę cebulową wsypujemy do śmietany i mieszamy,całość zalewamy tak przygotowanym sosem.Pieczemy ok.30 minut w 180-200 st.Pod koniec posypujemy serem(uważać,żeby się nie przypalił).Podawać z ryżem,można go polać sosem z zapiekanki.Uwaga!składników,ani potrawy nie doprawiać żadnymi przyprawami.