Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 259
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1391
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6467
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 208
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 259
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1391
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6467
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 208
Składniki
Chleb pokroic w grubszą kostkę i usmażyc grzanki.
Salami pokroic w łazanki i przesmażyc z pieczarkami pokrojonymi w plastry.
Jajko roztrzepac z mlekiem i ziołami. Zalac grzanki na patelni, wyłożyc na to salami z pieczarkami, posypac warzywami i żółtym serem. Przykryc przykrywką.Podsmażac na wolnym ogniu aż ser się rozpuści. Podawac z keczupem lub tzatziki. Smacznego.