Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte i smaczne danie na obiad.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 155
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 547
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1498
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 155
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 547
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1498
Składniki
Wykonanie: Na łyżce masła usmażyć posiekaną cebulę i pokrojoną w plasterki kiełbasę. Makaron ugotować według opisu na opakowaniu, wymieszać z podsmażoną kiełbasą i cebulą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dodać posiekaną natkę pietruszki, starty ser, jeszcze raz wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem. Na górę zapiekanki położyć łyżkę masła. Zapiec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez około 20 minut. Podawać na ciepło z dodatkiem ketchupu.