Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany filet z kurczaka z serem i warzywami
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 605
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1573
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 605
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1573
Składniki
Filety z kurczaka naciąć w kratkę uważając, aby nie przeciąć go do końca. Doprawić z dwóch stron solą, pieprzem oraz słodką papryką. W misce wymieszać pokrojoną w kostkę paprykę, por, natkę pietruszki, ser oraz majonez. Całość doprawić solą oraz pieprzem. Filety przełożyć do kosza frytkownicy, a następnie nałożyć na nie przygotowane warzywa. Danie zapiekamy 20 minut w temperaturze 170 stopni i podajemy z ulubionymi dodatkami. Nie mając frytkownicy możecie to danie przygotować w piekarniku. Czas to ok. 30 minut w temperaturze 180 stopni. Smacznego!