Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 139
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 41
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 57
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 106
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4606
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 139
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 41
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 57
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 106
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4606
Składniki
Rozmrożone steki oprószyłem solą, pieprzem i tymiankiem, skropiłem sokiem z cytryny. Odstawiłem na godzinę. Następnie położyłem każdy kawałek ryby na kawałku folii aluminiowej, na rybę pietruszkę i kawałki pokrojonego czosnku. Zawinąłem steki w folię i wstawiłem do piekarnika. Piełem ok. 30 min w temperaturze 200 st. C, po 15 min od wstawienia do piekarnika rozchyliłem folię, by ryba trochę się zrumieniła.