Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł zrodził się w czasie bezsennej nocy,żeberka wyszły bardzo smaczne,słodko-pikantne. Serdecznie polecam:)
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 162
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 183
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 162
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 183
Składniki
Umyte żeberka poporcjować,dać do brytfanki,zaprawić cebulą pokrojoną w piórka ,ketchupem,pieprzem i odrobiną soli. Odstawić na godz. Grzyby pokroić grubiej dać na rozgrzane masło i usmażyć.Doprawić do smaku pieprzem i solą. Żeberka dać do nagrzanego piekarnika ,piec w 200st.góra-dół ,około godz.w czasie pieczenia obracać. Po godz.pieczenia dodać podsmażone grzybki i podpiec jeszcze 15 min.
Smacznego życzę!