Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zraziki z jajkiem"
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 73
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 108
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 133
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 75
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 837
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 73
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 108
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 133
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 75
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 837
Składniki
jajka ugotuj na twardo i obierz. Piersi z kurczaka przekrój na pół i rozbij. Dopraw solą i pieprzem. Na patelni rozgrzej masło i wrzuć szpinak. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i pokruszoną fetę. Całość wymieszaj i podsmaż.
Wlej śmietanę i chwilę podduś. Na rozbite piersi wyłóż farsz szpinakowy, a pośrodku połóż jajko. Mięso zwiń w roladkę i zepnij wykałaczką. Kolejno panieruj w mące, jajku i bułce tartej. Usmaż.Źródło: Na żywo