Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne polskie danie czyli nadziewana wołowina
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Składniki
Marynara: połączył jogurt, paprykę słodką, majeranek i rozmaryn
Rozbić kawałki mięsa wołowego (najlepiej karkówki bo jest tłusta)
Mięso wrzucić do marynaty.
Kroimy nadzienie: serek, ogórki i słoninkę na paski. Układamy na wołowinie i zwijamy
Zawijamy mięso z dodatkami w środku.
Podsmażamy zrazy na oleju.
Przekładamy do innego naczynia zalewamy wodą, dorzucam liście laurowe i duszę pod przykryciem.
Na patelni podsmażam cebulkę, potem krótko czosnek. Polewam nimi zrazy jak się uduszą. Smacznego !