Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspanialy słodki posmak z nutą porzeczek i krakersów...
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 80
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 83
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5332
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 647
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 80
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 83
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5332
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 647
Składniki
budynie ugotować na 0,5 litrze mleka. wystudzić, dodać masło i utrzeć na gładką masę. Śmietanę w proszku ubić na sztywno na kremówce. Na blachę klaść kolejno warstwowo: herbatniki, budyń, dżem (koniecznie porzeczkowy), krakersy, masę krówkową (żeby dobrze się rozprowadzała na budyniu, podgrzać otwartą puszkę i mieszać), herbatniki, ubitą śmietanę. Na wierzch starkować czekoladę. Wstawić do lodówki. Najlepiej smakuje następnego dnia. smacznego.
ciasto jest na dużą blachę.