Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Składniki
Tortownicę wysmarować masłem i wysypać tartą bułką.
Białka ubić ,ze szczyptą soli na sztywno.
Żółtka utrzeć z cukrem do białości jajek , dodać cukier wanilinowy ,olej i mleko , dokładnie wymieszać mikserem na małych obrotach.
Mąki wymieszać dodać prpszek do pieczenia wymieszać.
Ciasto wylać do formy zostawiając kilka łyżek.
Do pozostałego ciasta wsypać łyżkę kakao wymieszać i wlać na białe ciasto.
Piec około 45 min w temperaturze 180 stopni C
SMACZNEGO!