Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babka z marchwią"
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 114
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 32
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 20
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 29
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4460
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 114
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 32
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 20
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 29
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4460
Składniki
Masło utrzyj z cukrem. Wbij jajka, dodaj jogurt, przyprawy, mąkę, proszek, startą marchew i skórkę z pomarańczy. Ciasto przełóż do blaszki posmarowanej masłem i posypanej bułką. Piecz 45 min.w temp. 180°C.
Serek mascarpone połącz ze śmietanką i cukrem pudrem. Ciasto posmaruj kremem i posyp wiórkami.
CZAS: około 1,5 godziny
<strong>Pani Agata Sikorska mieszka w Suwałkach</strong>Źródło: Dobry Tydzień