Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie łatwe! Szybkie! Tanie! Smakuje tak samo jak wygląda - rewelacyjnie!
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 171
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 186
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 171
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 186
Składniki
Dno tortownicy (o średnicy ok. 20cm) wykładamy herbatnikami.
Banany kroimy w plasterki. Układamy na warstwie herbatników jeden przy drugim.
Budynie gotujemy według instrukcji na opakowaniu dodając łyżkę masła.
Do ugotowanych wsypujemy galaretki.Całość mieszamy!Studzimy.
Do przestudzonej masy dodajemy żółtko i mieszamy ponownie.
Tak przygotowaną masę wlewamy do tortownicy.
Gdy stężeje dekorujemy wg własnego pomysłu czekoladą!