Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję smaczny deser na weekend. Jest pyszny i z pewnością poprawi każdemu nastój, nawet w deszczowy dzień.
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 139
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 240
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 61
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 139
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 240
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 61
Składniki
Galaretkę cytrynową rozpuścić w dwóch szklankach gorącej, przegotowanej wody. Ostudzoną dać do lodówki. Gdy zacznie tężeć wymieszać ją z serkiem waniliowym. Tak powstałą masą napełnić pucharki i dać je do lodówki. Galaretkę arbuzową rozpuścić w jednej szklance gorącej, przegotowanej wody. Wystudzić i dać do lodówki. Gdy zacznie tężeć wylać ją do pucharków. Dodać cząstki arbuza i jeszcze jakąś godzinę potrzymać w lodówce.