Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 171
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 361
Chłopski garnek to kwintesencja polskiej kuchni, w którym używamy świeżych, l...
Odsłon: 147
Szukasz ciekawej, a zarazem tradycyjnej przekąski na imprezę rodzinną? Wyprób...
Odsłon: 135
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 26
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 171
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 361
Chłopski garnek to kwintesencja polskiej kuchni, w którym używamy świeżych, l...
Odsłon: 147
Szukasz ciekawej, a zarazem tradycyjnej przekąski na imprezę rodzinną? Wyprób...
Odsłon: 135
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 26
Składniki
Sok brzoskwiniowy lekko podgrzać, brzoskwinie osączyć na sitku. Żelatynę rozpuścić we wrzątku, dodać cukry waniliowe i wymieszać dokładnie z sokiem. Do kieliszków wrzucić brzoskwinie a następnie kieliszki napełnić sokiem, schłodzić w lodówce max. 3 godziny, najlepiej na całą noc.
Żelatynę rozpuścić we wrzątku. Wymieszać z serkiem waniliowym i cukrami waniliowymi. Masę serową wymieszać z żelatyną. Na galaretkę nałożyć piankę serową, schłodzić min. godzinę, aby się ścięła.