Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane ziemniaki"
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 47
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4654
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 390
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 71
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 47
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4654
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 390
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 71
Składniki
Cukinię i pomidory pokrój w drobną kostkę, a oliwki w plasterki. Warzywa dopraw solą i pieprzem, skrop oliwą i wymieszaj.
Ziemniaki dokładnie umyj, opłucz i osusz. Każdy z osobna zawiń w folię aluminiową. Włóż do piekarnika o temperaturze 200° C i piecz około godziny.
Przestudzone ziemniaki przekrój na pół i płytko wydrąż. Napełnij je warzywami. Skrop oliwą i zapiecz przez 5 minut w temperaturze 200° C.Źródło: Na żywo