Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Afganska wersja budyniu, o wyrazistym korzennym smaku I nutce rozanej.
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 76
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 119
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 82
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 839
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 76
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 119
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 82
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 839
Składniki
mleko zagotowac z cukrem, kardamonem I woda rozana
w miseczce rozmieszac skrobie z woda
wlac mieszanke do mleka, mieszac ciagle, aby nie przypalilo sie, I nie bylo grudek… zagotowac jak zgestnieje ok 2 min
dodac migdaly lub inne orzechy i wymieszac
przelac do salaterek I poczekac az ostygna… smacznego