Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gofry można przygotowywać na różne sposoby, ale te z cappuccino są najlepsze.
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 112
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1760
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 63
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4833
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 112
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1760
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 63
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4833
Składniki
Mąkę i cappuccino przesiewamy przez sitko. Dodajemy cukier, proszek do pieczenia i szczyptę soli. Mieszamy łyżką. Następnie dodajemy jajko, wodę i olej. Miksujemy na wolnych obrotach do połączenia składników. Porcje tak przygotowanego ciasta wylewamy do nagrzanej gofrownicy i pieczemy ok. 7-8 minut. Posypujemy cukrem pudrem i podajemy z dżemem.