Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Hekele – sałatka śledziowa"
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 106
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1750
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 58
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4767
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 106
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1750
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 58
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4767
Składniki
Filety śledziowe namocz w wodzie. Osusz, pokrój w drobną kostkę. Kiszone ogórki, obraną cebulę i jajka również pokrój w kostkę.
Musztardę utrzyj z olejem, przypraw. Polej śledzie, jajka i warzywa. Wymieszaj. Odstaw na 2 godziny w chłodne miejsce.Źródło: Chwila dla Ciebie