Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajka faszerowane"
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 16
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 204
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 5191
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 16
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 204
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 5191
Składniki
porcje po 75 kcal, : 40 minut.
Jajka faszerowane
Grzyby mocz przez godzinę, ugotuj w tej samej wodzie, ostudź, drobno posiekaj.
Cebulę obierz, posiekaj i zeszklij na maśle. Dodaj borowiki. Smaż razem przez 5-6 minut. Ostudź.
Jajka ugotuj na twardo. Ostudzone przekrój ostrym nożem wzdłuż. Wyjmij łyżką białko i żółtko. Rozgnieć widelcem na masę, dopraw.
Dodaj posiekane zioła i grzyby z cebulą. Napełnij skorupki, stronę z farszem panieruj w bułce. Usmaż na oleju. Udekoruj kiełkami.Źródło: Olivia