Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna jogurtowa babka z budyniem to kolejna propozycja na świąteczne tradycyjne wypieki .
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszysta masę , następnie dolej olej i jogurt grecki. Mąkę przesiej z budyniem i proszkiem do pieczenia i dodaj do masy jajecznej
Formę na babkę z kominem posmaruj masłem i posyp bułka tartą , wlej ciasto. Wstaw do nagrzanego piekarnika do 180 st. i piecz około 45 minut lub do suchego patyczka .
Babkę po wystudzeniu posyp cukrem pudrem . Smacznego .