Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowo-chałwowy krem posłodzony miodem podany na herbatnikach z jagodami i miodowym jogurtem.
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 259
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1391
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6467
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 208
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 259
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1391
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6467
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 208
Składniki
Ciastka kruszę i odkładam około 2 łyżek. Pozostałą część rozkładam do szklanek. Ser koryciński mielę dwukrotnie z dwoma łyżkami miodu. Chałwę rozdrabniam widelcem i mieszam z serem. Nakładam do szklanek. Na to nakładam jagody. Jogurt grecki mieszam z 2 łyżkami miodu. Wylewam na jagody. Rozkładam pozostałe ciastka. Ostrym nożem robię wiórki z białej czekolady. Posypuję wierzch deseru. Ozdabiam ogórecznikiem.