Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Leczo fasolkowe z pieczarkami"
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 51
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 36
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 27
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 51
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 36
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 27
Składniki
Fasolkę szparagową pokrój, ugotuj. Papryki pokrój w paski, cukinię i pieczarki na plasterki, pomidory w kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj, podsmaż na oleju na patelni.
Dodaj pieczarki, podduś. Dodaj wszystkie warzywa, natkę, wlej bulion. Duś do miękkości. Posyp słonecznikiem i sezamem, przypraw.Źródło: Chwila dla Ciebie