Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 177
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 312
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4373
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 177
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 312
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4373
Składniki
mieszamy smietane z cukrem i teraz tak dodajemy skorke otarta z obu cytry i sok z jednej bez pestek mieszamy gotujemy na wolnym ogniu czesto mieszajac do zagotowania,odstawiamy,przelewamy do malych szklanych miseczek i zostawiamy do ostygniecia gdy juz ostygna przykrywamy folia spozywcza kazda miseczke z osobna i wstawiamy do lodowki na okolo 8 godz do sciagniecia
podawac z maslanymi ciasteczkami -SMACZNEGO