Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 83
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 53
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 83
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 53
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Składniki
Mąkę , proszek do pieczenia i kakao przesiewamy . Białka oddzielamy od żółtek , ubijamy na sztywno ze szczyptą soli , dodajemy cukier ,następnie żółtka i olej . Łączymy delikatnie z mąką . Wylewamy do dużej blaszki wyłożonej papierem do pieczenia . Ser miksujemy z cukrem dodajemy budynie i olejek . Mieszamy . Powstałą masę przekładamy do woreczka ( odcinamy końcówkę ) , i robimy kratkę. Nagrzewamy piekarnik na 180 stopni . W trakcie pieczenia ser wejdzie w ciasto . Pieczemy około 40 - 45 minut . Smacznego :)